Пирин (Благоевград) ще бъде без двама ключови футболисти за гостуването на ЦСКА, което е в неделя от 17:30 часа на стадион "Българска армия". Заради контузии няма да играят Александър Башлиев и Антон Костадинов. За последния реално сезона приключи, тъй като травмата му е по-сериозна. Башлиев има проблеми с кръста и до последно ще бъде под въпрос. Това, че столичани са имали по-малко време за възстановяване, не е от значение според треньора на Пирин Стефан Генов. Той е категоричен, че е важно е да има концентрация и желание у футболистите му.

Генов посрещна журналистите на пресконференцията преди мача с ЦСКА с приповдигнато настроение. Нещо съвсем логично след убедителната победа в сряда срещу Дунав с 4:1. Генов призна, че и в съблекалнята също има настроение, което би трябва да повдигне духа преди мача с "армейците".
"Този отбор е много по-различен от онзи, с който играхме в Благоевград. Вижда се и импулса в играта им заради новия треньор. Отиваме в София, за да играем футбол и да спечелим нещо от този мач. Мога само да съжалявам, че имаме едва 18 точки в актива си. Играем все по-добре и заслужавахме повече точки. Усеща се малко умора при нас, но така са всички отбори в края на годината", допълни Генов.

Привържениците на Пирин организират и екскурзия до столицата за двубоя с ЦСКА. Отпътуването е 14:30 часа от х. Ален Мак, а цената ще бъде 5 лв. От домакините обявиха цена от 5 лв. за гостуващата публика, която ще бъде настанена в Сектор "Б".

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига