Ръководството на Пирин (Благоевград) иска да привлeче защитника Борислав Стойчев. През пролетта бившият бранител на Левски бе част от Черно море, след като преди това се подвизава в Гърция. 29-годишният футболист участва в 9 мача за варненци в “А” група. Вече бившият старши треньор на “моряците” Никола Спасов обаче се отказа от услугите му и сега Стойчев е свободен агент, пише "Тема спорт".

Очаква се подготовка с “орлетата” да започне опитният бранител Мартин Кавдански, който през миналия сезон бе в Локомотив (Пловдив). Благоевградският клуб иска да привлече и напусналия Ботев (Пловдив) Орлин Старокин, който все още не е дал отговор на шефовете.

Първата тренировка на “орлетата” е насрочена за понеделник. На нея трябва да присъстват преотстъпеният от Лудогорец вратар Георги Аргилашки, както и разделилият се преди броени дни с Берое нападател Станислав Костов. Днес трябва да стане ясно и кой ще изведе отбора на заниманието. Очаква се това да е Стефан Генов, който води заключителни преговори с шефовете да наследи Наджи Шенсой. В противен случай това ще е Добри Митов, който бе помощник тренъор на косоваря.