Треньорът на Пирин - Милен Радуканов коментира загубата с 1:2 от ЦСКА. Бившият треньор на "армейците" сподели, че късметът е бил в полза на гостите от София, като коментира и контузията на Георги Георгиев.

"Трудно ми е да говоря, под голяма емоция съм, в дадени моменти бяхме по-добри от ЦСКА, това е късметът на големия отбор, който печели в края на двубоя. Надигравахме се с ЦСКА", каза Радуканов пред Диема спорт.

"Бяхме ги разучили перфектно, за един ден ги разузнахме, поздравявам футболистите, поведохме, всичко вървеше по план, исках да направя смени, но нямах подходящите футболисти, които да влязат в игра. Пирин е скромен отбор, но се надиграваме с всички отбори в България, надявам се, да не отидем в другата крайност, тъй като психологически ще е трудно. Емоцията срещу големите отбори е друга, футболистите нямат нужда от мотивация", разкри още той.

"Георгиев е с разтежение, надявам се да е готов за мача със Славия, ако не в следващия. Момчетата имат качества, виждате с какви средства действаме и колко точки имаме", завърши треньорът на Пирин.