Треньорът на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой е на мнение, че неговият тим не заслужава да играе бараж за оставане в "А" група. "Орлетата" са предпоследни в класирането на две точки пред Монтана и се борят за директно оставане сред най-добрите.

В неделя Пирин приема Левски в среща от 34-ия кръг на родния шампионат, а 58-годишният специалист е категоричен, че благоевградчани ще излязат срещу "сините" единствено с мисъл и мотивация за победа.

"Както предвиждах в началото на пролетния дял на шампионата дилемата кой ще отиде на бараж вероятно ще се решава накрая чрез фотофиниш. Не заслужаваме да играем бараж, това не е само мое мнение, но и на спортната и футболната общественост".

Във връзка с предстоящия двубой Наджи Шенсой каза, че психологическата ситуация не е в полза на Левски. Той счита, че мотивацията на отбора на Пирин е по-силна, защото съперниците са се отдалечили от целите, които са преследвали в шампионата, докато благоевградският тим не е постигнал още своята. Това според старши треньора на Пирин съвсем не означава, че столичният тим няма да е мотивиран, защото, по думите му, "синята фланелка винаги е била доста тежка".

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!