Вкаралият четвъртото попадение за Пирин при победата с 4:1 над Дунав Станислав Костов сподели, че "орлетата" се надяват да откраднат поне точка от предстоящия двубой срещу ЦСКА на стадион "Българска армия". Бившият футболист на "червените" стана Играч на мача след силните си изяви срещу "драконите".

"Много труден мач. Надяваме се да откраднем нещо на "Армията". Виждате, че и други отбори отидоха и взеха нещо там, така че ще дадем всичко от себе си", сподели Костов пред Диема.

"Днес всички знаехме, че мачът е много труден и тежък. В шест мача нямахме победа, на живот и смърт беше този мач. Радваме се, че успяхме да спечелим. Много ценни три точки", каза нападателят.

"Аз си го броя за мой гол. Как е записан, не знам. Радвам се, че топката мина голлинията и стана 2:0, което малко ни поуспокои", добави футболистът по повод това, че едно от попаденията бе записано като автогол на Атанас Атанасов.

"Нямам време да мисля как ще действам. Виждам противниците къде са. Опитвам се да ги излъжа и да промуша топката във вратата. Днес ми се получи, за което съм много щастлив. Не зависи Пирин само от моите попадения. Ние сме един колектив. В отбора няма изявен лидер, така че виждате, че всеки, който е в положение вкарва", добави Костов.

"При гостуването на ЦСКА се надявам да дадем всичко от себе си и Господ да е с нас. С нормални чувства се връщам на "Армията". Тогава бях млад и имаше много добри футболисти - Мораес, Зику...", обясни Костов.