Треньорът на Пирин Иво Тренчев не бе довоелен след тежката загуба с 0:4 от Лудогорец в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. 

"Заслужена победа за Лудогорец. Имаше моменти, в които стояхме добре, но без да застрашиш вратата на противника, не можеш да победиш. Допуснахме грешки в защита. Все пак малко притеснение е имало сигурно. Ще анализираме. В паузата ще играем мач за Купата с Вихрен Сандански. Трябва да се съберем отново, имаме контузени. Определено това не беше добър мач за нас", започна Тренчев.

"След първия гол трябва да се връщаш в мача. Имаше ситуации, в които не смеехме да стреляме. Абу и Комано имаха ситуации. Трябва да анализираме грешките и да намерим себе си. Предстои тежка серия от мачове. Стремим се да вземем точки. Къде и кога ще видим. Този мач не трябва да ни разколебава. От тук насетне ще срещаме подобни на Лудогорец отбори", каза още треньорът на "орлетата".  

"Кондраков е със заушка, очаквам Симеон Алексндров да се завърне другата седмица, Медвед има проблеми от мача с Етър - в коляното, предполагам скоро ще е готов", сподели наставникът за контузените в състава.

"Имаше моменти, в които стояхме добре, но след втория гол сякаш рухна отборът. Трябва да изгледаме мача, за да вземем решение кои са точно грешките. В наказателното поле не покривахме хората. Ние ги оставяхме да стрелят, да се обръщат. Трябва да се концентрираме колко точки можем да вземем докрая, за да може след зимата да се подобрим", завърши Тренчев.