Дните на Георги Аргилашки като титуляр пoд рамката на вратата за Пирин са на път да изтекат. Вратарят допусна елементарен гол срещу Локомотив (Горна Оряховица) и едва не закопа своя тим. Все пак "орлетата" успяха да стигнат до победата с късен гол на Станислав Костов.

Треньорът Стефан Генов обаче смята да снеме доверието от юношата на Брестник, който играе като преотстъпен на "Христо Ботев" от Лудогорец. А причината за това не е само представянето му срещу новака в Първа лига. Специалистът е недоволен и от поведението на Аргилашки в първия кръг. Тогава той също показа много слаба игра, като Черно море му вкара три гола от пет точни удара. Гафът му в петък е изчерпал търпението не само на треньора, но и от страна на феновете, пише "Тема Спорт".

Привържениците натискат Генов да върне под рамката на вратата младежкия национал Красимир Костов, който през миналата кампания бе твърд титуляр за "орлетата". Още по време на срещата с Локомотив (Горна Оряховица) публиката нееднозначно показа, че не подкрепя избора на Аргилашки, а след гола на Фиданин се чуха освирквания и подвиквания към специалиста да го извади. Очаква се в гостуването на Дунав Русе на 12 август на "Лудогорец Арена" като титуляр да се появи Красимир Костов.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига