ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Иван Иванов е роден на 25 февруари 1988 година в Златица. Бивш защитник на ЦСКА и националния отбор. Футболист №1 на България за 2013 година. Носил е в чужбина екипите на Алания (Владикавказ), Партизан, Базел, Панатинайкос, Арсенал (Тула), Алтай. Настоящ треньор и помощник на Младен Кръстаич в националния тим. Считан за един от наставниците ни с огромен  потенциал и с най-голямо бъдеще. Иван гостува в подкаста БЛИЦ live, в който говори много интересни неща.   
Приключи ли спорът за титлата или са възможни още изненади в последния кръг и какво си е говорил със Саша Илич за ЦСКА? (1 минута)

Виновен ли е Турицов за изпусната дузпа срещу ЦСКА 1948 и кой е трябвало да я изпълни – интересен отговор от Иван Иванов (3:20 минута)

Вярва, че е възможно чудото (5:50 минута)

„Благодаря на Славия, от новия сезон за първи път ще съм треньор на мъжки отбор и това е Чавдар (Етрополе). Чавдар може да е в трета дивизия, но за мен нивото у нас в Б и В група е едно и също. Освен това Етрополе разполага с уникална база и прекрасни условия“ (6:40 – 10:04 минута минута)

„Някои се дразнят, че съм много взискателен. Те не харесват амбициозните хора“ (11:00 минута)

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Иван Иванов посочи интересна причина, назовавайки имена, защо националният отбор беше отличник в контролите и игра слабо в първите две евроквалификации. Разкри и за отношенията си с Кръстаич (12:40 минута)

Като бивш играч на Партизан Иванов коментира по любопитен начин факта, че белградският клуб завладя българския футбол – Младен Кръстаич, Саша Илич, сега и Саво Милошевич (16:35 минута)

Внимание! Илич и Кръстаич направили пред Иванов интересна съпоставка за българския и сръбския футбол. Думите им им ще изненадат мнозина! (17:15 минута)

Защо сърбите изкарват футболисти, а ние – не? Ето кой носи вината! (18:55 минута)

„Видях в един много известен днес нападател големия потенциал и знаех, че ще прогресира много.  Той беше дете тогава, а днес всички говорят за него.  Веднъж започна да плаче и да тропа по земята!“ (19:17 минута)

Иванов посочи кой българин го чака огромно бъдеще в Европа, съобщи топ новина за Чунг Нгуен До от Славия (22:25 минута)

„В България куца работната етика. Ние действаме през пръсти. Това ни пречи като народ!“ (25:18 минута)

Разказва за интересна случка за мача ни с Нигерия от САЩ и откровено добавя:  „От 6-годишен до днес животът ми е изцяло футбол. Баща ми казваше: От теб нищо няма да стане!  Много съм благодарен обаче на семейството ми. Това е грешката, че не съм им споделял. Моите родители ми помогнаха много. Бях силен в училище, но за разлика от брат ми, нищо не можех да правя. А той умееше – на 13-14 години се научи да кара кола, помагаше в земеделските работи.  Аз, с извинение, не можех да завия една крушка“ (26:30 минута  - 29:40 минута)

„Много мрънках, буквално мрънках на родители ми да напусна родния град Златица и да отида да тренирам някъде футбол“.  И една обява, прочетена от баща му във вестник, променя съдбата му… (30:45 минута)

Преборва се с огромна конкуренция! От 300 кандидати избират само трима и той е сред тях!  Посочва кой е първият му треньор (32:00 минута)

Станимир Стоилов му е бил треньор и после го е искал в Левски, защо Иван отказва (35:55 минута)

Защо е признателен на Николай Бодуров и до днес (37:40 минута)

Как се стига до трансфера му в ЦСКА и какво много важно условие поставя на „червените“? (38:05 минута)

Екшънът с Любослав Пенев и едни здрави момчета, които посягат на Иван Иванов и на други играчи. Как деветима футболисти на ЦСКА са отстранени от отбора, как те са излъгали Любо и са поискали да му се извиняват, но… ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА СКАНДАЛА от есента на 2009 година (39:25 минута)

ЦСКА ме купи за 7000 лева и ме продаде за 1,5 милиона долара (47:26 минута)

За престоя в руското първенство, за Партизан, силната 2013 година, когато става Футболист №1 у нас, трансфера в Базел, когато е шокиран от голямата подредба в клуба и в страната. Как тежка контузия спира големия му възход. Разминава се с трансфер в Евертън заради…. Мохамед Салах, с когото са съотборници в Базел (49 минута – 52:45 минута)

Иван Иванов със сензационен коментар за Салах: „Тогава беше ялов и не можеше да вкарва, а характерът му е…“ (52:50 минута)
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: ДИМИТЪР ПАТАРИНСКИ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ
Снимки: ГЕОРГИ КОЛЕВ 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!