ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Роденият на 6 октомври 1977 година Владимир Манчев е много популярна личност във футбола. Той остави голяма следа в кариерата си като играч на ЦСКА, Лил, Леванте, Валядолид. Носил е още екипите на трети испански тим – Селта, както и на столичния Локомотив (София). Бивш национал, участник на Евро 2004, последния голям форум, на който бе представителния ни тим. За последно Манчев беше старши треньор на Хебър – родния му клуб, в който прохожда на терена. Владо бе интересен гост в подкаста БЛИЦ Live, където говори по много интересни теми. Включително и за помпозната си сватба с красивата Елеонора на 31 май 2004 година.
Владо с горещ коментар за битката за титлата. Кой е фаворит №1 за шампионския трофей два  кръга преди края? (1-2:35 минута)

Прави интересно сравнение между ЦСКА сега и ЦСКА през предните години. Коментира какво е разбрал и променил Саша Илич в работата си (2:36 – 6 минута)

Моментното състояние на родния му тим Хебър (6:23 минута)

Ще се пробуди ли най-после националният ни отбор? (8:31 минута)

Защо в последните години доста наши играчи отиват с гръм и трясък в чужбина, но се връщат през задния вход в българското първенство? (10:30 минута)

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Като скаут в ЦСКА е гледал в много тежки условия играчи от чужбина за лятната селекция. Веднъж заради лошо време и задръствания в Париж закъснява за мач. Тогава се чува със Стойчо Стоилов по телефона, а впоследствие някой го потупва по врата и спасява положението (13:00 минута)

Манчев напуснал ЦСКА при последния си престой заради прекия си шеф. „Не крия, че не го харесвах“. Кой е той и какво се е случило? (15:42 минута)

В какво семейство отрасна в Пазарджик, как премина детството му (16:30 минута)

Кой го запали по футбола? (17:30 минута)

Баща му – левскар, дядо му – цесекар. „Много се заяждаха и ми беше интересно“. А от кой отбор е бил Манчев като малък? (18:18 минута)

Тренирал и друг спорт. Кой е той? (19:30 минута)

Как се стига до трансфера му в ЦСКА? Кои треньори му подават ръка? „Те не са вече между живите. Искам на един от тях, сигурно ме гледа отгоре, да му благодаря. Страхотен треньор, страхотен човек. В тях ме е взимал няколко пъти. Невероятен беше (20:10 минута)

Трансфера в Лил през лятото на 2002 година. Как без да го гледат на живо французите го купуват? (23:00 минута)

Разказва за интересни битки срещу Роналдиньо и настоящия популярен треньор Почетино, който тогава е футболист. Манчев става герой срещу тях (25:21 минута)

Преминава в Леванте в  последния момент, където се налага и заиграва на ниво. Испанците обаче не го пускат впоследствие в известен италиански клуб, въпреки че офертата е много добра (26:35 минута)



Къде Стоичков му е бил треньор на клубно ниво и това ли е отборът, в който не успява да разгърне качествата си? (27:58 минута)

„В ЦСКА ни глобяваха, но после отменяха глобите. Сбивал съм се с двама съотборници, докато играех в чужбина. Не изглеждам такъв човек, но понякога ми пада пердето. После обаче станах приятел с тях“ (29:10 минута)

Разкри коя е най-голямата премия,  която е взимал като футболист (30:08 минута)

Момичета с пищни размери поискали нещо от Манчев и той е изпълнил желанието му (31 минута)

Колко на брой са истинските му приятели и как е реагирал на предателствата в живота? (32:20 минута)

За помпозната му сватба с красивата Елеонора, на която пяха Слави Трифонов и „Куку-Бенд“. Защо Слави е съкратил малко програмата, какво общо има Стоичков със случилото се и скъпо ли е струвало това  удоволствие? (34:10 минута)

Поддържа ли и днес връзка с Елеонора?  Отделно женската аудитория пита дали е свободен агент в момента или има висока „трансферна сума“ за жена до себе си (35:15 минута)

 За финал прави конкретна прогноза кои ще финишират от първо до четвърто място в ефбет Лига.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: ДИМИТЪР ПАТАРИНСКИ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ
Снимки: ГЕОРГИ КОЛЕВ 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!