Спортният отдел на Агенция БЛИЦ пожелава на всички здраве, щастие, късмет и любов на всички. Нека новата 2014 година бъде изпълнена с мир и благоденствие, нека радостни мигове бъдат неразделна част от ежедневието ни.

Дано новата спортна 2014 година бъде много по-успешна за цяла България. Да се радваме и гордеем на победите, да се славят българските спортисти навсякъде по света. Дано футболът ни върви нагоре, за да радва милионите привърженици. Дай Боже Лудогорец да стигне колкото се може по-далеч в Европа, ЦСКА и “Левски” да докажат, че кризата е само временна. Дано пловдивските “Ботев” и Локомотив продължат възхода, а Литекс да доказва, че е люпилня номер едно на таланти.

Пожелаваме на Любослав Пенев повече победи в националния отбор и дай боже тази година е началото на успешни европейски квалификации.

Иска ни се още с първите дни на новата година Григор Димитров да ни зарадва с нови победи и титла, а дай Боже още по-успешно представяне в турнирите от Големия шлем. Пожелаваме на Цветана Пиронкова различна и успешна 2014 година и да забрави кошмарната 2013-та.

Иска ни се Кубрат Пулев най-после да се качи на ринга срещу Владимир Кличко и да го победи. Тогава българин ще стане големият шампион в бокса. Пожелаваме на борците и боксьорите нови титли от големи първенства.

С крехки надежди и с пожелания изпращаме участниците ни в зимната Олимпиада в Сочи. Александра Жекова, Владимир Зографски и Красимир Анев са способни на изненади.

Не забравяме за волейбола – един от най-успешните ни колективни спортове. Още в първите дни на новата година предстоят важни световни квалификации. Вярваме, че момчетата на Камило Плачи ще се класират за Световното, а там ще спечелят така мечтания медал. Пожелаваме на баскетболните хора у нас по-силно първенство и националният отбор също да се класира за Европейското.

Честита Нова година на всички българи!