Мениджърът на Дженсън Бътън - Ричард Годард, отрече слуховете, че световният шампион вече е загубил респекта си към Браун GP и е готов за прехвърляне в Макларън. Двете страни като че ли са стигнали задънена улица в преговорите си за догодина, като причина за това е нежеланието на британския отбор да изпълни исканията на пилота за увеличаване на заплащането му. А в същото време Бътън посети и фабриката на Макларън в Уокинг само преди два дни.

"Дженсън има огромен респект към шефа Рос Браун, както и към целия отбор на Браун GP. Разговорите със сигурност не са приключили. Той бе изключително лоялен към отбора от много години и точно поради тази причина решението е толкова трудно. Надяваме се, че всичко ще бъде оправено в следващите няколко седмици, за да може най-после да си вземем почивка", обясни Годард пред "News of the World".

От друга страна обаче, мениджърът на Бътън смята, че работодателят му далеч не е уплашен от възможността да стане съотборник на Люис Хамилтън в Макларън, съобщава още clubf1.

"Дженсън няма никакви проблеми, що се отнася до това да бъде съотборник на Люис. Той с удоволствие би приел това предизвикателство, стига да се увери, че развитието на колата ще му подхожда", добави Годард. /БЛИЦ