Фен фракция "Офанзива" предприе конкретни действия, за да осигури по-евтини абонаментни карти за Сектор "Г".

Ето обръщението на момчетата и момичетата от организацията:

Армейци,

Първо, искаме да Ви съобщим, че по повод публикуваните от ръководството на ЦСКА София промоционални цени на АБОНАМЕНТНИТЕ КАРТИ за Сектор Г, ние от Офанзива ще правим записване на фенове (не само членове на организацията), които желаят да закупят карта на ЦЕНА ОТ 20 ЛВ. ЗА ЕДИН ПОЛУСЕЗОН, заедно с нас. На 14-и и 19 юли от 18.00ч., в кафето пред Сектор А, ще имате възможността да се запишете. За целта трябва да носите и сумата за абонаментната карта.

Второ, на 14-и и 19 юли също от 18.00ч., ще имате възможност да закупите нашите АРТИКУЛИ както и ЧЛЕНСКА КАРТА НА ОФАНЗИВА, за един полусезон, с цена 20 лв. Чрез закупуването и, Вие дарявате 20 лв., които ще се използват за различни градивни цели за нашия сектор. От друга страна, получавате намаление при закупуването на наши артикули, привилегии при екскурзиите, организирани от нас и ставате част от най- голямата членска маса у нас. Съобщаваме Ви и че старите членски карти вече не важат.

Трето, в събота от 20.00ч. на ст."Българска армия" ще се изиграе двубой между ЦСКА и македонския Дрита, който ще е и официално представяне на тима. Призоваваме всички фенове да дойдат на стадиона, за да вдъхнем увереност в отбора, преди началото на сезона.


КАМПАНИЯ ЗА ЕДНА ПЪЛНА ТРИБУНА!

СЕКТОР Г- ТОВА СИ ТИ!