Руи Педро даде интервю пред официалния сайт на ЦСКА. Португалецът, донесъл с двата си гола победата над Черно море с 2:0, заяви, че се чувства отлично с червения екип.

"Смятам, че подготовката в Испания беше изключително важна и полезна. Когато дойдох през лятото, нямах никаква подготовка и не бях в състояние да покажа максимума от себе си. Сега обаче се чувствам чудесно физически и нещата са съвсем различни", сподели Педро.

"Беше много добре през последните седмици. Вече се разбираме прекрасно със съотборниците на терена, а това е изключително важно и за нашите резултати. С тази победа срещу Черно море доближихме Левски и първата ни цел е да ги задминем в класирането. За другото ще видим в хода на мачовете. Победата ни дава повече спокойствие. Всеки мач е много важен и следващия с Берое също е ключов.

Румънското първенство е по-близко като стил до българското. Това в Португалия е много различно. Това, че съм играл в Румъния, обаче определено ми помага сега. Вече съм напълно приспособен към играта тук", каза още португалецът.
Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига