11:30 часа - Пресконференция на организаторите на първия футболен турнир по двойки на една врата с неутрален вратар - "Алчен за гол". Правила на надпреварата и участници (София, Пресклуб "България")
12:15 часа - Футбол и медии - Балканска конференция срещу насилието, турнир за журналисти. Пресконференция на Асоциацията на спортните журналисти, "Форд Мото-Пфое" и БФС за предстоящата балканска среща на тема "Влиянието на медиите в борбата срещу насилието и хулиганските прояви извън футболните терени и против черното тото". Балкански футболен турнир за журналисти. С участието на Атанас Фурнаджиев - вицепрезидент на БФС и управляващ директор на "Форд Мото-Пфое", Ефрем Ефремов - председател на АСЖ (София, Пресклуб "България")
13:00 часа - Мотоциклетизъм, Супермото - След големия успех на Европейското в Турция - титла и медали за българските състезатели и отбор: Пресконференция на БФ Мотоциклетизъм и на европейския шампион по супермото Ангел Караньотов, вицешампионите Александър Георгиев и Хакан Халми след блестящото им индовидуално представяне в Турция и като отборен вицешампион на Европа (София, Пресклуб "България")
18:00 часа - Баскетбол, Контролна среща в зала "Универсиада" - "Левски" - Лукойл Академик
21:45 часа - Шампионска лига, Мачове от Група "Е" - Челси - Ювентус и Шахтьор (Донецк) - Нордселанд
21:45 часа - Шампионска лига, Мачове от Група "F" - Лил - БАТЕ Борисов и Байерн (Мюнхен) - Валенсия
21:45 часа - Шампионска лига, Мачове от Група "G" - Барселона - Спартак (Москва) и Селтик - Бенфика
21:45 часа - Шампионска лига, Мачове от Група "H" - Манчестър Юнайтед - Галатасарай и Спортинг (Брага) - ЧФР Клуж