10:30 часа - Бокс, Пресконференция на БФ Бокс за предстоящото европейско първенство в зала "Универсиада" под патронажа на министъра на спорта Свилен Нейков и за олимпийската квота при жените на Стойка Петрова. С участието на президента на федерацията Красимир Инински, старши треньора на младежкия тим Борислав Бояджиев и състезатели от националния отбор (София, Пресклуб "България")
11:00 часа - БГ Футбол, Пресконференция на завърналия се в "А" група Етър (Велико Търново). С участието на треньора на "виолетовите" Цанко Цветанов (София, Пресклуб "България")
11:30 часа - Лека атлетика, Пресконференция на БФЛА за предстоящото Европейско за мъже и жени в Хелзинки. Награждаване на изтъкнатия треньор Николай Петров със сребърна значка за изключителни заслуги. С участието на президента на БФЛА Добромир Карамаринов (София, Пресклуб "България")
12:00 часа - Колоездене, Пресконференция на ръководството на Българския колоездачен съюз преди общото събрание за тежките проблеми, свързани с финансите и спортната база. С участието на председателя на съюза Петър Бончев и членове на Управителния съвет (София, Пресклуб "България")
17:30 часа - БГ Футбол, Пресконференция на ПФК Славия на стадиона в "Овча Купел"
18:00 часа - Футбол, Евроквалификация за жени в Ловеч - България - Исландия
18:00 часа - БГ Футбол, Церемония по официално откриване на тренировъчния комплекс на Лудогорец в Разград. След това ще се състои представяне на новите попълнения на шампиона
19:45 часа - БГ Футбол, Контролен мач на "Лудогорец Арена" в Разград - Лудогорец - Витоша (Бистрица)
21:45 часа - Футбол, Първи 1/4-финал от Евро 2012 - Португалия - Чехия