11:00 часа - Хокей на трева, Пресконференция на ръководството на Българската федерация и Европейската федерация по хокей на трева за предстоящите Балкански първенства в зала (20-22 декември, с.к. "Камчия"). Обзор за 2013 г. с участието на Председателя на ЕФ Марайке Флоурен, генералния секретар Ангъс Киркланд, генералния секретар на БФ Антонио Антонов, старши треньорите на националните ни отбори и състезатели (София, Пресклуб "България")

12:00 часа - БГ Футбол, Пресконференция и награждаване на Мартин Камбуров (Локомотив Пловдив) - Играч №1 на 22-ия кръг в "А" група в анкетата на Пресклуб "България" (София, Пресклуб "България")

12:00 часа - БГ Футбол, В ресторант-градина "Славия" ръководството на "белите" ще награди с почетен медал "За заслуги" футболисти и ветерани от всички поколения по повод стогодишнината на клуба.

12:30 часа - БГ Футбол, Асоциацията на съдиите по футбол в България за пета поредна година отличава най-добрите рефери. Церемонията ще бъде в "Гранд хотел София" в столицата. Награди ще получат най-добрите съдии и асистент-съдии при мъжете и жените, както и най-прогресиращите рефери. Ще има няколко специални приза, ще бъде отличен и един от бившите арбитри за дългогодишен принос към съдийството

12:30 часа - Спортна стрелба – скандал на международен турнир: Пресконференция на армейския спортен клуб "Тракия" на тема: "От кого се страхува Мария Гроздева?". По повод възникналия скандал на международния турнир в Белград за Купата на Белград при участието на състезателите от АСК "Тракия". С участието на Полин Златева и Лидия Ненчева, надминали по резултат двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева, Александър Александров - изпълнителен директор на клуба, Евгения Звискова - старши треньор, Величка Колева - личен треньор на Полин Златева (София, Пресклуб "България")

14:00 часа - БГ Футбол, Тренировка на "Левски" на стадион "Георги Аспарухов"

18:00 часа - Баскетбол, Мач от турнира Еврокъп в зала "Универсиада" в София: Лукойл Академик - Асесофт (Плоещ)

19:00 часа - Баскетбол, Мач от турнира Еврочалъндж в Румъния: Муреш - Рилски спортист