11:00 часа - Лека Атлетика, Пресконференция на олимпийската шампионка Тереза Маринова и нейния клуб за организирането на VI традиционен турнир по лека атлетика "Тереза Маринова и приятели" (София, Пресклуб "България")

11:30 часа - Футбол, Европейско за юноши до 17 години, Селекционерите и капитаните на отборите финалисти на Евро 2015 Франция и Германия - Жан-Клод Жунтини и Тимоте Коня, както и Кристиан Вюк и Феликс Паслак ще дадат пресконференция за медиите по повод предстоящия мач за европейската титла, който ще бъде на 22 май от 20:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас. Пресконференцията ще се състои днес от 11:30 часа в "Сънсет кафе" в хотел "Сънсет Ризорт" в Поморие

12:00 часа - Художествена гимнастика, Пресконференция на Илиана Раева, Нешка Робева и други по повод ХХ международен турнир за Купа "Левски", Приз "Маргарита Рангелова" и приз "Аябе" (София, Пресклуб "България")

13:30 часа - Волейбол, Пресконференция на националите Николай Николов и Валентин Братоев по повод VIII традиционен турнир "Красимир Димитров" (София, Пресклуб "България")

14:00 часа - Официалният посланик на Европейското първенство за юноши до 17 години Стилиян Петров, кметът на град Бургас – Димитър Николов и Радостин Кишишев ще дадат пресконференция за българските медии. Поводът е предстоящият финал на Евро 2015 между Франция и Германия, който ще бъде на 22 май от 20:00 часа на стадион „Лазур“ в Бургас. Пресконференцията ще се състои днес от 14:00 часа в кметството на Община Бургас на адрес ул. „Александровска“ 26.

18:00 часа - БГ Футбол, Мач от 31-ия кръг на "А" група на стадион "Бончук" в Дупница: Марек - Хасково