Треньорът на Септември Николай Митов бе доволен от играта на тима въпреки загубата с 0:2 от бившия му отбор Левски в среща от деветия кръг на Първа лига и отказа да коментира миналото си при „сините“, както и спорните ситуации за дузпи в конкретната среща. Той възхвали играта на френския халф на домакините Габриел Обертан.

"Това е минало. В момента съм треньор на Септември и имам право да коментирам само своя отбор. Израснал съм на "Герена" и винаги ще си остана от Левски. Пожелавам на "сините" да станат шампиони. Загубихме, защото не отбелязахме гол. През първото полувреме играхме много добре, имахме ситуации, но и лошия късмет да получим гол в 44-ата минута. Ако полувремето беше свършило 0:0, то мачът ставаше друг. През второто полувреме пак имахме ситуации. Доволен съм от отбора. Днес ни се получи играта, владеехме топката, организирахме атаки, но лошото е че загубихме“, коментира Николай Митов пред „Диема Спорт“ след мача.

„Няма за коментирам ситуацията с играта с ръка на Яблонски. Бях далеч, щом съдията е преценил така, приемам решението му. За Обертан мога само да кажа, че той е много над нивото в нашето първенство. Докрая ще се опитаме да спечелим максимален брой точки. За Купата ще се хвърлим със самочувствие. Надявам се контузените да се върнат бързо. Искам всички да са здрави, за да видя на кого да разчитам в Септември", допълни наставникът на Септември.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка