Треньорът на Септември Николай Митов не бе щастлив след загубата с 0:1 от Берое в последния мач от първия кръг на efbet Лига.

"Не вкарахме гол. Нашият отбор е в труден процес и за селекция, и за работа. Това имаме, така играем. Не ми е приятно да играем така, както през първата част. След гола сменихме схемата, отпуснаха се момчетата. Допуснахме лек гол. Борихме се във фаза защита. Добре бяхме разучили Берое, играхме на огледална схема, проблемът бе,че не задържахме топката“, започна Митов след мача.

„След гола се успокоиха. Работа ни чака много. Днес бяхме 14 човека... Ние го знаехме това. Селекцията е отворен процес. Важното е да трупаме точки и съжалявам, че не спечелихме поне една. Опит, младост, като подреждане го направиха. Като вземем топчето, трябва по-други изпълнителни и да са по-спокойни“, заяви още треньорът на Септември.

„Никога не се оправдавам. Това имам сега, с това ще играем. Като сме по-окомплектовани ще се надиграваме със съперника. Никога не съм искал да се защитавам. Целта е да остане отбора в Първа лига. Това е реалното“, завърши наставникът на столичани.