Новото попълнение на ЦСКА от зимата Здравко Димитров ще бъде подложен на казармен ред след пристигането са на „Армията“, пише „Меридиан Мач“. 20-годишното крило има сериозни проблеми с изкушенията, които разконцентрират младите и в Борисовата градина са наясно с това.

Димитров бил с доста широки пръсти и често набързо спечелените от футбола пари отивали за различни забавления. Затова в ЦСКА ще наложат строг ред в опит да превъзпитат футболиста и да му помогнат да развие в пълна степен това, с което го е надарила природата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Здравко Димитров е бил следен дълго време от скаутите на „червените“, които са му дали много висока оценка и са усетили възможността да стане един от големите родни футболисти през следващите години. Той има впечатляващ ляв крак, какъвто не се вижда често по нашите терени.

БЛИЦ първи писа, че 20-годишният Димитров от зимата ще стане играч на ЦСКА. Направихме това на 24 октомври, след като два дни преди това ви информирахме, че „червените“ са си осигурили услугите на млад играч на Септември от зимата.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019