Голмайсторът на Септември Мартин Тошев логично беше доволен след победата с 3:1 над Локомотив (Пловдив), коят е първа за тима на Николай Митов в първенството от началото на годината. 

"Дългоочакваната победа я постигнахме днес. Много важни три точки за нас. Надяваме се на пълен актив и в следващите мачове, за да имаме добър точков актив. Знаете 2:0 е много коварен резултат. Винаги има малко отпускане. Помните преди две седмици във Велико Търново какъв мач стана. Доволни сме от трите точки срещу добър отбор", коментира Мартин Тошев, който вкара първия гол днес, негов осми от началото на сезона в Първа лига.

"Чак да сме се притеснили - не, но си казахме, че не трябва да се отпускаме, да излезем мотивирани и да се раздаваме. Това ми е работата - да вкарвам. Получих добра топка. Радващото е, че бележа и головете ми помагат на отбора. Получих крамп, днес беше доста топло в сравнение с миналата седмица. Всичко е наред и имаме няколко дни за възстановяване до следващия мач", добави нападателят на Септември. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА