Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти изрази притеснение относно бързината на играчите на Ливърпул. Тази вечер на „Анфийлд“ двата тима се изправят един срещу друг в двубой то група „В“ на Шампионската лига, където са още Лудогорец и Базел.

"Бейл се контузи в петък. Няма да играе нито срещу Ливърпул, нито срещу Барса. Ще видим как ще се възстанови. Невероятно е, че говорим за контузени. Ние сме на "Анфийлд"! Бейл няма да играе, Коентрао няма да играе, ще играе Арбелоа", довери Анчелоти.

"Всички мислим за тази среща, не за Ел Класико. Това е сблъсък между два големи отбора, много важен мач. Странно е, че не са се срещали повече пъти в Европа. Ще бъде прекрасен мач между два големи отбора", сигурен е италианецът.

"Много добре познавам Балотели. Трябва да внимаваме с него, защото е много класен. Нас ни притеснява обаче бързината на Ливърпул в атака, а не отделен футболист. Не е лесно да сравниш Балотели с Кристиано, различни са. Роналдо е в страхотна форма. Почти невъзможно е да се играе по-добре", каза още треньорът на Реал (Мадрид).

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа