Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не намери обяснение за сензационната загуба у дома от аутсайдера Шериф Тираспол с 1:2 в Шампионска лига. По думите му Реал е доминирал във всеки аспект на играта, освен в резултата.

Шериф стигна до трите точки на "Бернабеу" след брилянтен гол на халфа от Люксембург Себастиен Тил. Реал отправи 30 удара към вратата, имаше 67 процента притежание на топката, изпълни 13 корнера, но молдовците си тръгнаха с победата от Мадрид, след като реализираха два гола с три точни удара. 

"Всичко се обърка за нас. Не мога да обясня какво се случи. Не сме разтревожени, но сме разочаровани от тази загуба. Играхме агресивно, мобилизирано, със сигурност не заслужавахме да загубим. Можеше да има повече острота в наказателното поле. Явно малките детайли решиха мача, трябва да си вземем поуките", коментира Анчелоти след първото поражение на Реал за сезона. Шериф е начело в класирането на група D с 6 точки. 

"Винаги съм подкрепял Реал и за мен беше мечта да спечеля на "Бернабеу". Това е най-успешният отбор в Шампионска лига и да ги победим на техния стадион е голямо постижение. Във футбола често няма логика, както показва и този резултат. Дойдохме тук да се борим с нож между зъбите и успяхме", каза защитникът на Шериф Густаво Дуланто.