Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти иска клубът да пренапише историята и да стане първият тим, който е успял да спечели два пъти поред Шампионската лига. Утре вечер от 21:45 часа на „Сантяго Бернабеу” „кралския” клуб приема Ювентус в полуфинален мач реванш. Първата среща завърши при резултат 2:1 в позла на италианците.

„Смятам, че не играхме зле в последните мачове срещу Севиля и Валенсия в испанското първенство, но в ключови моменти губехме концентрация. Утре мачът е на „Сантяго Бернабеу“. Играчите са длъжни да преследват една цел. Трябва да избегнем грешките. Искаме да пренапишем историята на Шампионска лига, защитавайки титлата си“, коментира Анчелоти.

„Бензема е готов напълно. Той може да се появи на терена както от първата минута, така и като резерва. Карим не е играл от месец и за това не съм решил кога да го пусна. Възможно е Рамос отново да играе в полузащита. Това е един от вариантите. Доволни сме от играта на Бейл през сезона. Говорих с него и той каза, че е щастлив в клуба”, допълни италианецът.

Всичко от Шампионската лига - ТУК

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

Шампионска лига, елиминационна фаза, сезон 2014/15 - ТУК