Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори е спокоен преди утрешния реванш срещу Крусейдърс от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата в Белфаст е утре от 22:00 часа българско време, а „орлите“ спечелиха със 7:0 в първия мач.

“Искам да играем добър футбол с различни идеи, които прилагаме. Не знам коя е най-добрата тактика, която е използвал отборът досега, тъй като всички са имали успех. Аз вярвам в качествата на отбора в този момент. Защо да сменям нещо, което за седем години е вървяло много добре. Възможно е да има някои промени. Антон Недялков е в групата и има вероятност да играе в мача. Доминик Янков е играч с голям потенциал. Той вече участва в някои мачове от подготовката и можем да го видим скоро в официални срещи”, сподели Аутуори на пресконференцията.

“Работил съм на изкуствен терен. Вярно е, че има риск от контузии. Знаем, че топката е по-бърза на такъв терен, което може да е плюс за нас, защото сме по-техничният отбор. Повече ме вълнува как ще играе противникът, отколкото терена. Крусейдърс има свои собствен стил”, допълни наставникът на българския шампион.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига