ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Байерн (Мюнхен) победи Галатасарай с 3:1 като гост в среща от група А на Шампионската лига и записа 16-и пореден успех в турнира.

Двубоят започна с опасен удар на Икарди покрай вратата на Байерн в 4-ата минута, а баварците отвърнаха с гол на Кингсли Коман в осмата. Той получи пас от Лирой Сане и се разписа в долния ляв ъгъл за 1:0.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Само минута след това Керем Актюрогл пропусна чудесна възможност да изравни, но стреля твърде слабо. Отново той получи възможност да шутира към вратата на Байерн в 11-ата минута, но този път шутира над вратата.

Минути преди да изтече половин час игра Мауро Икарди се разписа от дузпа за нарушение в наказателното поле. Аржентинецът стреля в стил Паненка и преодоля вратаря на Байерн за 1:1.

До края на полувремето Галатасарай пропусна две опасни положения. Първото бе за Керем Актюроглу в 38-ата минута и завърши със спасяване на Улрайх. В продължението на първата част Мауро Икарди отправи опасен удар, но на сантиметри от вратата.

Втората част започна с шанс за гостите, а Лирой Сане пропусна да отбележи в 51-ата минута.

Една по-късно Галатасарай отвърна с шут на Лукас Торейра, преминал покрай гредата. След час игра отново Торейра отправи удар с глава, но отново извън целта.

Четвърт час преди края Хари Кейн получи пас от Мусиала в наказателното поле и от няколко метра не сбърка за 2:1.

Само пет минути след това Кейн върна жеста и подаде към Мусиала, който се разписа за 3:1 с премерен удар в левия ъгъл.

Резултатът можеше да стане още по-изразителен в 82-ата минута, в която Сане остана сам срещу Муслера, но не успя да го преодолее.

В продължението Галатасарай отбеляза гол, но той бе отменен заради засада.

В другата среща от днес Манчестър Юнайтед посреща Копенхаген (22:00 часа). "Червените дяволи" са на дъното в класирането, датчаните са над тях с точка, втори е Галатасарай с 4, а лидер в Байерн с 9.

ГАЛАТАСАРАЙ - БАЙЕРН (МЮНХЕН) 1:3
0:1 Кингсли Коман (8'), 1:1 Мауро Икарди (30' дузпа), 1:2 Хари Кейн (73'), 1:3 Джамал Мусиала (78')