Байерн се развихри и спечели с 4:2 при гостуването си на Виктория (Пилзен) в Чехия, за да се утвърди на първата позиция в група C и да си гарантира място на 1/8-финалите в Шампионската лига. В другия мач Барселона и Интер завършиха 3:3 в невероятно голово шоу на "Камп Ноу".

Баварците доминираха тотално през първата част, в която вкараха всичките си четири гола, а те бяха дело на Садио Мане (10), асистиралият му Томас Мюлер (14) след пас на Кингсли Коман и Леон Горетцка (25, 35) на два пъти след подавания на Серж Гнабри и Лерой Сане.

Головете за чешкия шампион бяха дело на Адам Вълканова (62) след пас на Джон Москера и Ян Климент (75) след асистенция на Либор Холик през втората част, в която гостите значително намалиха оборотите и тотално я проспаха.

До края домакините така и не успяха да вкарат повече голове и така тимът на Юлиан Нагелсман си тръгна с успеха от Чехия.

След загубата тимът Михал Билек вече няма шансове да продължи напред в турнира, намирайки се на последно място в групата с 0 точки, докато баварците са първи с 12 и продължават към елиминациите.

Виктория (Пилзен) – Байерн 2:4
0:1 Садио Мане (10), 0:2 Томас Мюлер (14), 0:3 Леон Горетцка (25), 0:4 Леон Горетцка (35), 1:4 Адам Вълканова (62), 2:4 Ян Климент (75)