Защитникът на Байерн Меди Бенатиа заяви, че цялото уважение, което изпитва към Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар, ще мине на заден план, когато излезе на терена срещу Барселона. Триото на каталунците вече вкара над 100 гола във всички турнир през този сезон и в Барселона се надяват то да продължи да бележи и в полуфинала на Шампионската лига. Първият мач е в сряда вечер.

"Срещал съм Суарес с екипа на Удинезе в Лига Европа, когато той още бе част от Ливърпул. Никога не съм играл срещу Меси и Неймар, но винаги има първи път. Уважавам ги. Но това ще останe на заден план по време на всички 90 минути на терена. Ние ще направим всичко по силите си, за да се класираме за финала в Шампионската лига. Очаквам чудесен първи мач в сряда. Способни сме да постигнем добър резултат на "Камп Ноу". Трябва да вярваме в собствените си възможности", коментира Бенатиа пред "Кикер".

Последната среща между двата отбора бе на полуфинал през сезон 2012/13. Тогава Байерн спечели със 7:0 общ резултат от двата мача, а след това грабна и трофея за пети път в историята си.