Надпреварата в групите на Шампионската лига се завръща тази седмица. За феновете на футбола това означава много качествени мачове с участието на европейските грандове, както и възможности за печалби с Bet index футболни прогнози.

„Шпорите“ от лондонския Тотнъм ще имат много тежка задача във вторник вечер. Във втория кръг на битката в група Б на турнира те ще домакинстват на немския колос Байерн Мюнхен. Играта на лондончани е колеблива от началото на сезона. След седмия кръг във Висшата лига те вече изостават чувствително на 10 точки от лидера Ливърпул и на 5 от другия основен претендент за титлата Манчестър Сити. Тотнъм има 11 точки с 3 победи, 2 хикса и 2 загуби при голова разлика 14-9. 

Неубедителните игри на тима отново раздухаха слуховете около евентуална раздяла с аржентинския специалист Маурисио Почетино, който кара шестия си сезон начело на клуба. Аржентинецът е силно желан в Реал Мадрид според много източници, при евентуална раздяла между „лос бланкос“ и Зинедин Зидан. Все пак Почетино все още не е загубил надежда да обърне нещата в Тотнъм на тази ранна фаза от сезона. 

Отборът успя да извоюва трудна победа над гостуващия Саутхемптън в събота в Англия. Звездата Хари Кейн донесе победата за „шпорите“ и оформи крайния резултат 2-1 в края на първото полувреме. В първия си мач в Шампионската лига, финалистът от миналогодишното издание на турнира успя да вземе само точка от гостуването си в Пирея на гръцкия Олимпиакос. Тотнъм отново показаха една своя стара слабост, неспособността да запазват контрола върху мач, в който водят в резултата. Хари Кейн от дузпа и Лукас дадоха наглед комфортен аванс на англичаните, но гръцкият тим показа боен дух и успя да изравни за крайното 2-2.

Байерн Мюнхен нямаше подобни проблеми и записа рутинна победа на „Алианц Арена“ над отстъпващия по класа сръбски „Цървена Звезда“. Кингсли Коман откри резултата в 34-ата минута, а Левандовски и Томас Мюлер оформиха класическия резултата в края на срещата. Баварците се наложиха и в последния кръг в Бундеслигата. В събота те недделяха като гости над Падерборн и оглавиха класирането с 14 точки от 6 мача – 4 победи, 2 равенства и голова разлика 19-6. Мнозина предвиждаха проблеми за Байерн през този сезон заради частичната смяна на поколението в тима. Засега обаче немският колос не показва признаци на забавяне на темпото.

Прогноза: Тотнъм няма суха мрежа в последните си 4 мача във всички турнири. Централните защитници на отбора не изглеждат толкова стабилни от началото на сезона, което може би се дължи на напредващата им възраст. Нападението на Байерн пък определено е във форма с 10 гола в последните 3 мача, а полякът Левандовски изглежда неостаряващ на терена. И двата отбора практикуват атакуващ футбол с много движение и бързи атаки, така че един резултатен двубой тук не би бил изненада.

Добра опция тук е азиатската голлиния Над 3 гола, която се предлага при коефициенти около 2.00. При този пазар получаваме залога си обратно при точно 3 гола в мача и печелим при 4 или повече гола.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2019/20 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ