Георги Кабаков се справи отлично с ръководенето на мача от групите в Шампионска лига между Тотнъм и Олимпиакос. "Шпорите" съумяха да постигнат обрат срещу гърците, записвайки победа с 4:2. Така Жозе Моуриньо се завърна подобаващо в Турнира на богатите.  
Специалния обаче отвори много работа на четвъртия рефер Никола Попов, на когото през целия мач му се налагаше да усмирява мениджъра на Тотнъм. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Българската съдийска бригада се справи много добре с ръководенето на срещата на "Тотнъм Стейдиъм". Асистенти на Кабаков бяха Мартин Маргаритов и Диян Вълков.

Любопитното е, че реферът от Пловдив отново застана на пътя на Жозе Моуриньо, който пое "шпорите" след уволнението на Маурисио Почетино. Преди година именно Георги Кабаков ръководи последния мач на Специалния в Шампионската лига с Манчестър Юнайтед. Тогава "червените дяволи" загубиха с 1:2 от Валенсия на "Местая" в груповата фаза на турнира. Няколко дни по-късно Юнайтед загуби с 1:3 от Ливърпул във Висшата лига, което доведе до уволнението на португалския специалист.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2019/2020 

Снимки: Getty Images/Guliver