Треньорът на Аякс Франк де Бур призна, че отборът му е показал прекалено голямо уважение към ПСЖ в мача между двата отбора, завършил при 1:1 снощи. Според него шампионът на Холандия не е демонстрирал своето лице преди почивката и затова заслужено е губел с 0:1 в двубоя от група "Ф". Единсон Кавани откри резултата през първото полувреме, но четвърт час преди края Ласе Шоне донесе точката на домакините. 

"През първото полувреме не играхме достатъчно добре, за да се противопоставим на ПСЖ. Да, не допуснахме много шансове пред нашата врата, но съперникът се справяше по-добре. След сериозното положение, което пропуснахме веднага след почивката, се пречупихме. Ники Зимлинг се включи отлично на полувремето и внесе много свежест в тима. Започнахме да седим по-близо до противниковата врата. А когато това се случва, си наясно, че ще получиш шанс.

През второто полувреме показахме, че можем да играем добър футбол. Отборът ми вече не се страхуваше. Нещо, което е нужно, за да не загубиш. Всички се справиха много добре и можем да сме доволни от точката. Бих отличил вратаря ни Яспер Калесен, благодарение на когото не допуснахме втори гол. Жоел Велтман пък не позволи да стигат топки до Златан Ибрахимович, който винаги може да направи разликата", коментира наставникът.