Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е оптимист за битката за третото място в Група "А", въпреки тежката загуба с 0:6 от Арсенал тази вечер. Спецът изтъкна, че футболистите му са допуснали много грешки при гостуването на "Емирейтс".

"Класата оказа много голямо значение за развоя на мача. Направихме много грешки в подаванията, домакините ги пресичаха и организираха много бързи атаки", започна Дерменджиев пред bTV Action веднага след мача.

"В крайна сметка има и такива мачове. Инкасирахме голове, досега не бяхме получавали толкова. Само можем да се учим от този мач", каза спецът.

"Имахме няколко ситуации, но не успяхме да вкараме. Грешки са заради напрежението в играчите ни, а и класата на Арсенал си каза думата", коментира Дерменджиев.

"Благодаря на Венгер, че е казал, че сме играли добре първото полувреме. Нашият отбор е изключително силен. Тази загуба не би ни повлияла негативно. Имаме шанс. Мачът с Базел е в София, приемаме и Арсенал. Не сме се отказали да вземаме точки, шансът си остава", оптимист е треньорът на Лудогорец.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА