ПАОК и Кирил Десподов отпаднаха от Шампионската лига. Гръцкият гранд загуби с 3:4 у дома след продължения от Малмьо и с общ резултат 5:6 напуска надпреварата. 

Българският национал влезе като резерва в 72-ата минута, но не успя да помогне на ПАОК.

Резултатът беше 3:2 за домакините до шестата минута от добавеното време, когато младокът Нилс Зетерстрьом изравни, а в продълженията Малмьо вкара още един гол, за да елиминира ПАОК. 

Десподов и компания ще срещнат победителя от двойката Шамрок Роувърс - Целе в плейофа за място в групите на Лига Европа.

През първото полувреме на "Тумба" паднаха цели 5 гола. Себастиан Нанаси даде аванс на гостите от Швеция в 10-ата минута, но Тайсон изравни в 21-ата.

Обратът бе пълен в 43-ата минута, когато се разписа Константинос Кулиеракис, но две минути след това Нанаси с втория си гол в мача изравни - 2:2.

В добавеното време на първото полувреме точен за ПАОК беше Андрия Живкович - 3:2.

Десподов се появи на терена в 72-ата минута именно на мястото на Живкович, но домакините се сгромоляса в 7-ата минута на добавеното време, когато Нилс Затерстрьом направи 3:3 и последваха продължения. В 99-ата 19-годишният Затерстрьом асистира на Адерс Кристиансен, който се разписа за 3:4 и Малмьо се класира за плейофите в Шампионска лига. За място в групите шведите ще спорят със Спарта (Прага) или ФКСБ.