Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е пределно нахъсан за реванша с Барселона, който ще се игра утре от 21:45 ч на "Висенте Калдерон". В първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига "дюшекчиите" загубиха на "Камп Ноу" с 1:2.

"Aтлетико означава вяра и устойчивост. Ние винаги сме готови да се сражаваме и да преодоляваме трудностите. Има по-добри от нас, но знаем също така, че сме способни да ги побеждаваме. Това се отнася и за Барселона. Ще се опитаме да намерим вариант, при който да ги победим", заяви Симеоне на пресконференцията преди мача.

Наставникът е убеден, че липсата на изгонения за червен картон в първия мач Фернандо Торес няма да повлияе на отбора му.

" Торес? Имаме опции за негов заместник. Гризман, Караско, Вието - ще видим коя комбинация ще ни свърши най-добра работа. Коке е много важен за нас. Той има прекрасен поглед върху играта и до голяма степен на него се дължи това, че в последно време действаме бързо и със свежи идеи в средата на терена", добави аржентинецът.

 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!