Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви след загубата с 0:4 от Реал (Мадрид), че никой в отбора не обвинява Марселиньо за червения картон. Бразилецът бе изгонен в 19-ата минута, тъй като спря с ръка влизащата в мрежата топка.

"Имахме положения, искахме да се възползваме, не успяхме. И те имаха положения, тук се играе много трудно, други отбори са падали с повече голове. Горчив ми е вкуса, но сме доволни, надигравахме се с всички, донякъде се получи, донякъде - не. Играхме като отбор", заяви Дяков.

"На мен ще ми липсва страшно много този турнир, дано отново получа този шанс да играя в Шампионска лига", пожела си капитанът.

"Едва ли трябва да кажа какви изводи може да се направят, треньорите ще направят анализ какво трябва да подобряваме. Кампанията беше добра. Ние показахме, че с дух и желание и много тичане може да постигнеш много. На "Бернабеу" 11 на 11 знаехме, че ще е страшно трудно, при 10 на 11 какво да говорим. Никой не вини Марселиньо, ние сме едно цяло, просто го потупахме по рамото", каза още Дяков.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа