Зенит (Санкт Петербург) победи Малмьо с 4:0 у дома и нанесе втора тежка загуба  на шведите от началото на турнира след 0:3 от Ювентус в първия кръг.

Клаудиньо изведе руснаците в 9-ата минута, Кузяев удвои в 49-ата, а класическото 3:0 оформи Сутормин в 80-ата. В последната минута на двубоя Уендъл се разписа за крайното 4:0.

Зенит, Ювентус и Челси делят първото място с по три точки преди дербито тази вечер между торинци и лондончани, докато екзекутора на Лудогорец за влизане в Шампионската лига - Малмьо записа втора поредна победа и е последен а голова разлика 0:7.


В другата изтеглена среща от днес италианският Аталанта записа победа при домакинството си на Йънг Бойс в среща от груповата фаза на Шампионската лига и поведе в класирането на група F.

Гол на италианците в 17-ата минута беше отменен заради засада, но Матео Песина все пак успя да отбележи редовно попадение в 68-ата минута, с което донесе победата на домакините от Бергамо.

Аталанта е на първо място в групата с 4 точки, следва Йънг Бойс с 3, Виляреал е с 1, а Манчестър Юнайтед с 0, но двата тима играят по-късно тази вечер.