Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Халанд коментира бъдещето си на пресконференцията преди реванша с ФК Копенхаген от осминафиналите на Шампионската лига. "Гражданите" спечелиха с 3:1 в Дания, а реваншът на "Етихад" е утре вечер от 22:00 часа българско време. 

„Аз съм много щастлив в Сити. Изключително доволен съм от всички наоколо – мениджър, борд, директори... Сега ще кажа, че никога не знаеш какво ще ти донесе бъдещето, което вероятно ще породи големи заглавия, но аз съм щастлив тук. Нов договор? Концентриран съм основно върху работата си на терена. В момента има много мачове – преди два дни играхме дерби, сега имаме мач в Шампионската лига, след което в неделя идва и сблъсъкът с Ливърпул. Мисля, че трябва да съм фокусиран върху това“, заяви норвежкият нападател.

“Добър въпрос. Не знам. Да, истина е, че той спечели тези награди. Спечели и Световното първенство. Не знам какво да кажа. Меси е най-добрият футболист, който някога е играл“, отговори Холанд на въпрос дали Лионел Меси трябва да се откаже от футбола, за да има възможност друг да печели големите индивидуални награди - "Златната топка" на списание "Франс Футбол" и The Best на ФИФА.