Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори посочи причините за загубата с 0:1 от унгарския МОЛ Види и отпадането от битката за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Специалистът изтъкна загубата на концентрация като основна причина за поражението, но отдаде дължимото и на рефера Мануел Шютенгрубер.

“В края на първото полувреме отборът загуби концентрация и натрупа жълти картони. Не успяхме да се концентираме и затова загубихме мача. Получихме гол, когато бяхме с човек по-малко, а Георги Терзиев беше извън терена заради удара в главата. Загубихме мача заради липсата на концентрация.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Дойдохме тук, за да играем. Първият картон, който Върджил получи, бе без причина. Те можеха да правят груби нарушения, а Върджил беше изгонен заради интерпретация. Трябваше да ги накараме те да загубят баланс, а не ние да загубим. Урокът, който ни даде днешният мач, е да не губим концентрация.

След победите и след загубите ни остава животът. Трябва да сме умни и да не повтаряме грешките, заради които не успяхме да се класираме. Не бяхме ефикасни в първия мач. Противникът не ни изненада. Очаквахме да има много накъсана игра, но след изгонването на Върджил стана още по-трудно.

Имаме много мачове, които ни предстоят. Имаме още европейски мачове и срещи от българския шампионат. Трябва да се учим от трудностите, които ни дава футболът. Животът продължава”, завърши бразилският специалист изказването си пред ДИЕМА СПОРТ след края на срещата.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа