Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку беше с основен принос за класирането на "червените дяволи" на 1/4-финалите в Шампионската лига. Белгиецът вкара два гола за успеха с 3:1 над ПСЖ на реванша в Париж. Великата победа на Юнайтед дойде след попадение от дузпа на Маркъс Рашфорд в 94-ата минута.

"Представихме се много добре. Бяхме уверени във възможностите си преди мача. Срещу Саутхемптън играхме заедно с Маркъс в атака и показахме, че можем да се справим. За мен е удоволствие да бъда заедно с него на терена. И двамата отбелязахме и сме щастливи. Казах му преди мача, че всеки път като шутира, аз ще преследвам топката", обясни Лукаку.

"Ние не се предаваме. Всичко започва още от тренировъчното игрище в учебните мачлета. Там често се случва да правим обрати и това ни е научило да не се отказваме докато съдията не даде последния сигнал", добави таранът на Юнайтед. 

"Червените дяволи" успяха да наваксат пасив с 0:2 в първия мач и спечелиха реванша с 3:1. Така с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен отборът на Оле Гунар Солскяер продължава напред. 

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/2019 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ