Героят на Севиля Уисам Бен Йедер, който влезе като резерва и вкара двата гола за Севиля, коментира победата на тима си с 2:1 над Манчестър Юнайтед в осминафинален реванш на Шампионската лига. Така испанският тим продължава напред в турнира. Френският нападател посвети успеха на феновете.

„Севиля, това е за теб, за нашите фенове и за нашата история. Честита победа на всички! Имаме прекрасен отбор. Знаехме, че мачът ще бъде труден, тъй като играхме срещу Манчестър Юнайтед, срещу Жозе Моуриньо. Разбирахме, че първият гол ще реши много. Вярвах в себе си и знаех, че ще вкарам“, заяви 27-годишният Бен Йедер.

„Изключително равностоен мач, но първи нанесохме своя удар. Треньорът вярваше в нас и знаеше, че всичко е възможно. Мисля, че заслужено спечелихме и продължаваме напред, тъй като играхме много добре. Де Хеа е великолепен вратар. Един от най-добрите в света. Вкарах инстинктивно, без да се замислям за нищо. Важното е да се възползваме от шансовете си. Това помага, когато играеш срещу отбори като Манчестър Юнайтед“, призна французинът.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА