Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изненада с признание в навечерието на полуфинала срещу Реал (Мадрид) в Шампионската лига утре. Испанският специалист сподели, че докато е треньор, никога няма да има изпълнена мисия.

„Ако трябва да се състезаваме срещу тяхната история, нямаме никакъв шанс. Това говори само по себе си. Имаме голямо желание да се изправим срещу тях. Това е невероятен тест за нас и ние ще се опитаме да се представим добре. Ще опитаме да покажем най-доброто от себе си. Историята съществува и не можем да я променим, но тук говорим за 11 срещу 11 човека и една топка. Да, можем да имаме план, но на терена качествата на играчите правят разликата. Играчите са акцентът, а не аз и Карло Анчелоти“, коментира испанският треньор на Манчестър Сити.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Нормално е, когато хората очакват повече. Ман Сити никога не е печелил Висшата лига, а след това Агуеро вкара същия гол. Печелите и искате още и още. Искам да побеждавам всеки път, да бъда най-добрият отбор, да играя страхотно. Това е много сложен бизнес. Всеки иска да успее. Докато остана треньор, никога няма да имам изпълнена мисия. Защото винаги има нова цел за изпълнение. Клубът и аз вземаме решения заедно. Ще ми кажат дали резултатите са били добри или лоши, мисията е изпълнена или не. Това можете да решите сами, няма проблем в това", заяви още наставникът на "гражданите".