Някогашната футболна звезда Джон Олдридж нападна футболиста на Барселона Луис Суарес за играта му срещу Ливърпул. Ирландецът, който е бивш футболист на мърсисайдци, както и уругваецът, заяви, че острието на каталунците е играл като плъх.

"Суарес действаше като плъх в този мач и това не беше хубаво. Нямам против, че се зарадва на гола си. Всеки, който вкара красив и важен гол в толкова напрегнат мач, би го сторил и само заради факта, че е носил червения екип, не трябва да му се отнема тази радост. Претенциите ми са други", започна Олдридж.

"Неговото цялостно поведение беше под всякаква критика. Той постоянно навираше носа си в лицата на играчите ни, падаше при всяко докосване и постоянно се опитваше да изкарва картони на играчите на Ливърпул. Той беше подъл, гаден и доказа цялата си репутация, заради която го критикуваха, докато беше в Ливърпул", продължи той.

"Всички сме наясно, че той е човек, който би прегазил и собствената си баба, само и само да вкара гол. Ние го защитавахме през цялото време, докато беше в отбора ни и накрая той хвърли в лицата ни цялата тази подкрепа", каза още бившият нападател на мърсисайдци.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/19