ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Тази вечер се играят последните осем срещи от груповата фаза на Шампионската лига. Почти всичко вече е ясно с изключение на няколко въпросителни.

Най-голямата е в група "Е", където Челси убедително е номер 1, а Милан и Залцбург се борят за другото място, даващо право на оставане в турнира. Динамо Загреб ще следи битката с голям интерес, тъй като при победа над Челси в Лондон, има шанс да се промъкне към Лига Европа.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига

Група Е  (класиране)

22:00 часа, Милан – Ред Бул Залцбург RING logo
22:00 часа, Челси – Динамо Загреб

Подобна е и ситуацията в група F. Там вниманието е към срещата Шахтьор Донецк - Лайпциг, където победа праща украинците напред. Реал и Селтик пък се срещат в мач за престиж в другия двубой от групата.

Група F  (класиране)

19:45 часа, Реал Мадрид – Селтик bTV Action logo
19:45 часа, Шахтьор Донецк – РБ Лайпциг RING logo

В група G Манчестър Сити и Борусия (Дортмунд) са спокойни за продължаването си напред, докато Севиля има място в Лига Европа.

Група G  (класиране)

22:00 часа, Копенхаген – Борусия Дортмунд
22:00 часа, Манчестър Сити – Севиля

Последната група Н също има интрига. Тя е около първото място, за което спорят ПСЖ и Бенфика. Ювентус пък ще трябва да се пребори за място в Лига Европа при домакинството си на парижани, защото рискува да остане без мачове в Европа, ако загуби, а Макаби Хайфа вземе поне точка от Бенфика у дома.

Група Н  (класиране)

22:00 часа, Ювентус – Пари Сен Жермен bTV Action logo
22:00 часа, Макаби Хайфа – Бенфика

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК