Първенецът на Фарьорските острови Класвик беше на крачка от сензация в Европа след победа с 3:1 над Бодьо/Глимт в квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига, но отпадна от битката с общ резултат 3:4 (0:3 в първия мач).

Норвежците се превърнаха в хит в Европа през миналия сезон с участието си в Лигата на конференциите след успех с 6:1 над Рома в груповата фаза, в която премериха сили и с ЦСКА (0:0 и 2:0).

Тази вечер обаче Бодьо/Глимт не започна добре срещата и до 20-ата минута изоставаше с 2:0 с попадения на Микелсен (12') и Андреасен (20'). Норвежците върнаха едно попадение в 55-ата минута, дело на Бонифейс, но пет минути преди края Андеансен оформи крайното 3:1 за Класвик. Това обаче не стигна на тима му и сензационен успех в елиминацията.В друга по-интереsа среща от турнира Слован Братислава надви Динамо Батуми (Грузия) с 2:1 след продължения (0:0 в редовното време и на двата мача). Грузинците поведoха в 104-ата минута с гол на Давиташвили, но словаците обърнаха с попадения на Барсегян (115') и Вайс в 120+3'.