Офанзивният халф на Мидтиланд и български национал Божидар Краев сподели, че успехът с 1:0 срещу Лудогорец в Разград е напълно закономерен, тъй като датският тим напълно е доминирал и заслужено продължава в третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Тотална доминация в тяхната половина, сила и мощ, заслужена победа за нашия отбор. Според мен днес Лудогорец получи риалити чек. Добър мач за нашия отбор, висока преса, тотална доминация, пасове зад гърба, удари и атрактивен футбол", коментира Краев след успеха на гостите.

"Пожелавам успех на Лудогорец. Ние сме млад отбор, свежа енергия, чувствам се много добре. Паснах много добре на отбора, плеймейкър, зад нападателя. Оказах се точната част от пъзела. Трябва да бъдем максималисти и да гоним Шампионска лига, но и групи в Лига Европа няма да е разочарование", продължи халфът.

"В националния отбор, нека видим нещо ново, нещо свежо, има млади български добри играчи, време е да започнем да играем", сподели Краев за повиквателната си за националния тим.