Като непредвидим се очертава финалът на Шампионската лига между втория и четвъртия в английското първенство Ливърпул и Тотнъм в събота (22:00 часа) на "Уанда Метрополитано" в Мадрид. 

"Червените" са фаворитите само заради това, че и миналата година играха финал, а и заради двете си победи с по 2:1 през тази година над Тотнъм в първенството. По-внимателен поглед към последните три двубоя обаче показва, че всичко до последния съдийски сигнал е възможно, тъй като в 90-ата минута или след това падат не един и два, а цели четири гола.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+) 

В последния мач между двата тима автогол на Тоби Алдервейлд си отбелязва автогол в 90-ата минута и носи победата на "червените" в 32-ия кръг на Висшата лига.

В петия кръг на настоящото първенство пък Ливърпул е с аванс от 2:0 до края на двубоя, като в третата минута след редовните 90, Ерик Ламела бележи за Тотнъм.

През февруари миналата година двата тима правят зрелищно 2:2, а след 87-ата минута (при 1:1) става горещо. Тогава Хари Кейн пропуска дузпа, в 91-ата Мохамед Салах дава аванс на Ливърпул, а в 95-ата Кейн оформя крайното 2:2 след нова дузпа. 



ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/2019