Тимът на Лудогорец до 19 години записа шеста поредна загуба в младежката Шампионска лига и напуска турнира без спечелена точка и без реализиран гол. Днес на стадион „Алфредо ди Стефано” младите разградчани отстъпиха с 0:6 пред връстниците си от Реал (Мадрид) в последата си среща от турнира. Така Лудогорец завърши на последно място в групата с голова разлика 0:27.

Срещата днес бе белязана с множество грешки в защитата на Лудогорец, които бяха използвани от нападателя Майорал. Офанзвиният футболист на Реал (Мадрид) се отчете с хеттрик, а две попадения добави Молина. Преслав Петров пък си отбеляза автогол в даденото от рефера продължение на срещата.

Два от головете паднаха през първата част, а останалите през втората.

Трябва да се отчете факта, че Лудогорец игра в турнира с играчи, които са под възрастта на съперниците си.

В другите си мачове Лудогорец отстъпи с 0:4 от Ливърпул в Англия, записа домакинско 0:3 от Реал (Мадрид), 0:5 у дома от Базел, както и 0:6 при гостуването в Швейцария. В предишната си среща разградчани загубиха с 0:3 от Ливърпул като домакин.

Реал (Мадрид) (19) – Лудогорец (19) 6:0
1:0 Майорал (7), 2:0 Молина (41), 3:0 Майорал (49), 4:0 Майорал (54), 5:0 Молина (78), 6:0 Преслав Петров (90-авт)

Срещата по минути:
1- svirkata.jpgНачало на мача
7- ГОЛ ЗА РЕАЛ ! Преслав Петров сбърка и подари топката на домакините, а Майорал не сбърка и реализира от близко разстояние!
41- ГОЛ ЗА РЕАЛ МАДРИД! Защитата ан Лудогорец бе неподготвена при изпълнение на корнер, а след късо центриране Молина с глава удвои!
45- Край на първото полувреме

46- Начало на второто полувреме
49- ГОЛ ЗА РЕАЛ (МАДРИД)! Майорал отново се възползва от грешка в защитата на Лудогорец и направи 3:0!
54- ГОЛ ЗА РЕАЛ (МАДРИД)! Майорал премина лесно бранителите на разградчани и лесно направи 4:0!
78- ГОЛ ЗА РЕАЛ (МАДРИД)! Серхио Молина се възползва от слабо изчистена топка от страна на защитата на Лудогорец и вкара вотрия си гол!
90+2- ГОЛ ЗА РЕАЛ! Преслав Петров опита да изпревари нападател на Реал, но вкара топката в сосбтвената си мрежа!
90+3-svirkata.jpgКрай на мача!