Над 35 000 пакетни билета за мачовете от Шампионската лига на Лудогорец вече са продадени. Това заявиха от клуба днес и напомниха, че и утре пакетните пропуски ще се продават на познатите места. Както е известно, разградчани пуснаха комплект билети за трите мача на преференциални цени. Двубоите са с Реал (Мадрид) (1 октомври), Базел (22 октомври) и Ливърпул (26 ноември).

Заради затварянето от УЕФА на блок 32 в сектор "В" за мача с европейския клубен шампион, зрители на срещата ще бъдат около 40 000 души. Това означава, че още около 5000 привърженици ще могат да наблюдават на живо Реал (Мадрид), ако си закупят пропуски.

„В четвъртък (24 септември) продължава продажбата на пакетни билети за мачовете на Лудогорец в Шампионската лига. Талоните могат да бъдат намерени в мрежата на Ивентим www.eventim.bg, както и на касите на Националния стадион "Васил Левски". Бройката на продадените пакетни билети за мачовете с Реал Мадрид, Базел и Ливърпул до момента надвишава 35 000.

ПФК "Лудогорец" напомня, че след приключването на пакетната продажба - на 25 септември, Клубът ще изпълнява и заявки за билети само за мача с Реал Мадрид в случай, че има останали количества“, се казва в съобщението на българския шампион.

ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА:

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45

* Заб.: Цената на пакетния билет е с 5 процента отстъпка. Например, ако желаете да гледате трите домакинства от Сектор "А", трябва да извадите 256,50 лева (отстъпката е 13,50 лева).

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа