Лудогорец започва четвъртото си поредно участие в квалификациите на Шампионската лига. Днес от 20:45 часа в Разград тимът приема молдовския шампион Милсами в мач от втория квалификационен кръг на турнира. Това ще бъде дебют за новия треньор на Лудогорец Бруно Рибейро и за привлечените през лятото футболисти. За първи път от доста време разградчани ще разчитат на подменен и подновен състав след напускането на почти половината титуляри. Няма ги вече Безяк, Кайсара, Ангуло, Ешпиньо, Златински, Барт, а на тяхно място бяха привлечени доста нови играчи. Част от тях може да дебютират довечера. Възможно е Лукас Саша да започне титуляр в средата на терена заедно със Светослав Дяков, а Лукоки да заеме мястото на десния халф. Новият резервен вратар Милан Борян, Сисиньо, Препелица и Чунчуков също очакват да бъдат използвани от Бруно Рибейро.

Португалският треньор няма да може да разчита на Марселиньо, който е контузен, но едновременно и наказан. На негово място се очаква да играе Вандерсон, който да помага на Кишада. Възможно е на позицията зад нападателя да стартира и Лукас Саша, като тогава в средата на терена до Дяков ще започне Анисе.

Със сигурност в Лудогорец отново мечтаят да повторят миналогодишното представяне и за втора поредна година да влязат в групите на Шампионската лига. Така че препятствието Милсами би трябвало да бъде преодоляно без напрежение. Молдовците обаче не са за подценяване.

Лудогорец - Милсами
Днес от 20:45 часа
Разград, стадион "Лудогорец Арена"
Пряко по Диема Спорт
Съдия: Анти Мунука (Финландия)

Вероятни състави:
22.JPGЛУДОГОРЕЦ: Владислав Стоянов, Йордан Минев, Козмин Моци, Александър Александров, Браян Ангуло, Светослав Дяков, Лукас Саша, Джоди Лукоки, Вандерсон, Върджил Мисиджан, Жуниор Кишада
Резерви: Милан Борян, Георги Терзиев, Сисиньо, Андрей Препелица, Абел Анисе, Михаил Александров, Цветелин Чунчуков
Контузен:
Марселиньо; Наказан: Марселиньо
Треньор: Бруно Рибейро


5_1.jpgМИЛСАМИ: Негай, Рачу, Рхайли, Шедрак, Ерхан, Койокари, Болохан, Белакс, Суворов, Гети, Сурду
Резерви: Миту, Расулов, Мъндей, Петраш, Сливка, Андроник, Антонюк
Контузени: няма; Наказани: няма
Треньор: Юри Осипенко

Лудогорец в Шампионска лига: 20 мача, 6 победи, 5 равенства, 9 загуби

Милсами не е играл до момента в Шампионска лига


БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015