Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Сръбският първенец Цървена звезда се класира за груповата фаза на Шампионската лига, след като достигна до равенство 2:2 като гост на РБ Залцбург и след 0:0 в първия двубой е краен победител.

Нищо не предвещаваше крах за домакините до 65-ата минута. РБ Залцбург бе по-добрият отбор на терена и поведе с 2:0 с две попадения на Дабур в последната минута на първото полувреме и началото на второто от дузпа.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)  

Сръбският тим обаче стори немислимото и то само за минута. В 65-ата минута Бен Набухан засече с глава в опразнената врата, а веднага след подновяването на играта Дегенек също с глава от метър направи 2:2 за кеф на над 10 000 сърби по трибуните, които бяха изпаднали в делириум.

До края на мача РБ Залцбург опита всичко, но не успя да стигне до гол, с който да се класира за груповата фаза на най-комерсиалния турнир.

След края на мача полуделите от радост фенове на "звездашите" нахлуха на терена, за да празнуват със своите любимци.

В друг мач от плейофите ПСВ Айндховен записа лесен успех над БАТЕ Борисов с 3:0 у дома и с общ резултат 6:2 се класира за групите. Бергвайн (14), Де Йонг (36) и Лозано (62) вкараха попаденията за холандския тим.